Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018Antwerpen. Op zaterdag 2 juni 2018 werd Bart Hesters (32) uit Lochristi in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium 2018 (MGB2018) verkozen in een spetterende finale show.

1ste runner-up werd Nick Van Vooren (21) uit Eeklo en 2de runner-up werd Josip Gallet (24) uit Oosterzele. Josip kreeg ook de prijs van Mister Sympatie van de overige deelnemers . .

Bart Hesters kreeg naast zijn titel van MGB 2018 ook nog de prijs van Mister Fotogeniek 2018.

Rémy Penant (30) uit Brussel deed ook als enige Franstalige deelnemer mee en liet ook goed zien dat hij ook nederlands kent , wat het publiek op aplaus werd aangemoedigd.De 19-jarige Jaimie Deblieck , de vorige Mister Gay Belgium , blikte terug naar een fantastich bewogen jaar. Zijn thema was om autisme en problematiek van discriminatie op de werkvloer in de aandacht te brengen .

Met veel emotie dankte hij het publiek en van het publiek kreeg hij een 'staande ovatie' voor als zijn werk en goede speech . "Je kan vallen ,maar blijf niet liggen .Het is wanneer je terug opstaat dat je de kracht hebt op dingen te veranderen en gaat veranderen ."

Het project van MGB2018 dit jaar was de Vlaamse Vereniging Autisme. Deze organisatie brenbt mensen samen met autisme en wil de samenleving motiveren om rekening te houden met hun specifieke noden. Voor Jaimie ,die ook autistisch is , is dit zeer belangrijk. Vaak kreeg hij opmerkingen dat hij autitisch was op school.

De jury, onder wie Staatssecretaris Zuhal Demir, Josje Huisman, Laura Groeseneken, Koen Crucke, Jan Verheyen, Katja Retsin, Sofie Dumont, Janine Bischops, Henny Seroeyen, Kelly Pfaff, Loes Van den Heuvel, Lesley-Ann Poppe, Jan Van Dyke, Joyce De Troch, Timo Descamps, Miriam Jacques en Lien Willaert prezen Bart onder meer vanwege zijn LGBT campagne en de goede prestatie tijdens de vragenronde.

bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Gaybars


4K video ( https://youtu.be/rsXVrskS2Yw )

Bars en clubs in Antwerpen
       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.