Coming out day 11 oktoberBrussel. Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.


Voor vele is de Coming Out aan familie of vrienden een zeer moeilijke gebeurtenis. Je verwacht niet welke reactie dit zal geven bij andere personen uit hun omgeving. Nu nog worden personen door hun ouders of vrienden uit hun woning gezet en moeten onderdak zoeken bij hulporganisaties of hun betere vrienden . In Brussel opende als eerste stad in België, een vluchthuis voor homo'sdie een schuilplaats bied aan mensen die door hun geaardheid uit huis werden gezet.


Met de Coming-Out Day worden alle aspecten over Coming-Out van homo's (LGBTi) in de aandacht gezet .


Ook MR Gay Belgium , Bart Hesters , wil deze dag niet zomaar laten passeren .


Hij heeft een personnlijke videoboodschap gemaakt over Happy Coming Out Day!.
bron - auteur : Gaybars.eu
Foto: Artinspiring


Bars en clubs in Brussel
       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.

De 10e editie van Gay Festival Namen De Holibi vereniging in Namen viert de 10e editie van een festival gewijd aan de diversiteit van homo geaardheid. Alles in het festivaldorp op de Place d'Armes.