OnderbroekjounalistiekBrussel. Op een morgen staat een journalist op en weet niet waarover hij vandaag een artikel zou schrijven. Niet over de oorlog, aanslagen, voetbal,... Nee ;laat hij maar eens de straat op gaan om aan iedereen te vragen of hij of zij elke dag wel een schone onderbroek aandoet en dat worden dan de headlines van de pers de volgende dag.

Hoe kristisch zijn nog de berichten in de krant?

Als je de nieuwsberichten leest over de gay scene , beter naam homo milieu , lijkt het meer op een show van veel jaloezie en concurrentie. Het lijkt dat iedereen in oorlog is.

In werkelijkheid gaat het veek rustiger en veel vriendschappelijker.

Deze nieuwswebsite wil in de nieuwsrubrieken een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat over actuele thema’s. We doen dit omdat we het belangrijk vinden om verschillende stemmen en meningen te horen publiceren we regelmatig opinieteksten en reportages.

We gaan hierdoor dieper in het echte homo leven , de cultuur , sub cultuur , donkere wereld en realtiteit . de scherpe kantjes halen we eruit uiteraard.

En antwoord op de vraag van de onderbroeken: Iedereen ververs ze iedere dag of meermaals zelfs.Elke auteur schrijft natuurlijk in eigen naam of in die van zijn vereniging. Zij zijn baak verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten en verslaggevingen.

bron - auteur : Mark
Foto: dreamstime


Lifestyle rubriek / reportages / duiding

Journaal
       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.