United QueensAntwerpen. Sommige noemen ze travestienen, de ander Drag Queens. Zelf kiezen ze vaak voor de benaming Show Queen.

Met hun glinsterende jurken, toren hoge hakken, en extravagante make-up zijn ze mede dankzij de populariteit van de Amerikaanse realityserie RuPaul's Drag Race mainstream geworden. Op zowel TV, events, en in clubs zorgt hun aanwezigheid voor net dat beetje En al ver voordat RuPaul’s Drag Race populair werd bij de massa, heeft België al tientallen jaren zijn eigen Show Queen scene met niet alleen solisten maar ook professionele groepen.

Maar zoals dat in de wereld vol Glitter & Glamour gaat, heerst er achter de schermen vooral veel jaloezie en concurrentie. Iedereen vindt namelijk dat zijn of haar groep de mooiste, beste en meest extravagantste is. En dat zorgt voor veel haat en nijd, en zo ook verloren kansen.

Toch hebben vier van in België meest bekende Show Queen groepen hun koppen bij elkaar gestoken en komen ze op 13 oktober 2018 met een ongezien spektakel in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Met ondersteuning van Showcase Entertainment onder leiding van Tommy Gryson zullen meer dan 16 Show Queens én dansers een avond bezorgen zoals u die alleen in Las Vegas of het Parijse Lido kunt beleven.

Wie zijn deze Show Queens?

De Antwerpse groep “Shining Diva's” onder leiding van Zsa Zsa Lamor uit Belgium’s Got Talent 2013.

De Gentse groep “Les Folles de Gand” onder leiding van Miss Michelle, bekend van het jaarlijks terug kerende Miss Travestie België. De Mechelse groep “Les Filles de Malines” onder leiding van Daniela De Malines en Selina Pearl, bekend van de jaarlijkse Show Queen Awards.

En ook de gekroonde Missen “Les Femmes Unique” onder leiding van Miss Moonlight, gekroond tot Miss Travestie België in 2007.
bron - auteur : Gaybars.euTickets zou verkrijgbaar zijn bij :
www.teleticketservice.com

Bars en clubs in Antwerpen
       

wereld AIDS dag Op 1 december is het wereldaidsdag, de internationale dag van solidariteit met mensen met hiv en aids. Dat is nog steeds nodig.


Coming out day 11 oktober Op 11 oktober vindt er sinds 1988 jaarlijks de 'Coming Out Day' plaats . De dag voor de steun aan persoonlijke boodschapen aan collega's ,familie en vrienden.

Antwerp Pride 2018 met een parade ,Pride Night en Eurovision 2018 winnares Netta Antwerp Pride 2018 met nieuwe locatie Closing, eerste Pride Games en Eurovision 2018 winnares Netta op Pride Night en nog meer dan zeventig grote en kleine evenementen.

Bart Hesters is Mister Gay Belgium 2018 In een spetterende finale show werd Bart Hesters verkozen tot Mister Gay Belgium 2018.

Nieuwe boyband STORM 3 zingt tegen trans- en homofobie Ze zijn wel met 3 , de Nieuwe boyband STORM 3. Storm 3 zingt tegen trans- en homofobie. Mannen met girl power!

Gay Pride Belgium 2018 voor de 23e Belgian Pride verzamelde zaterdagmiddag meer dan 100.000 mensen in de straten van Brussel.

12 finalisten zullen strijden voor titel Mister Gay Belgium 2018 Op zaterdag 2 juni 2018 wordt in het Antwerpse Elckerlyc Theater de nieuwe Mister Gay Belgium verkozen. 12 finalisten zullen strijden voor de titel in het Antwerpse Elckerlyc Theater.