1ste Canal Pride Utrecht met 1000den bezoekersUtrecht. Naast de bekede Amsterdam Cana Parade in augustus is er nu ook de 1ste Canal Pride in de stad Utrecht . Deze zonnige editie lokte meer dan 1000den bezoekers.

De Canal Pride starte omstreks 13.00 uur vanaf het Ledig Erf. De parade vaarde vervolgens langs de bekende Dom en dwars door het bruisende centrum van Utrecht naar de Weerdsluis. Met het hoogtepunt in de Oudegracht in Utrecht waar vanuit de terastjes en bars langs de kade ,de parade kon volgen.

De Canal Pride , een botentochtin de grachten ,is bedoeld om meer acceptatie ,rechten en verdraagzaamheid te vragen voor de LGBT-gemeenschap . Volgens de organisatie waren er tot 20.000 bezoekers voor de parade te volgen. Naast Amsterdam heeft ook Utrecht nu zijn eigen botentocht.

Een vervolg volgend jaar is waarschijnlijk verzekerd.

bron - auteur : Mark

Foto's: Utrecht Canal P


YouTube source

Bars en clubs in Utrecht
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018