22st International AIDS Conferentie in AmsterdamAmsterdam. De toonaangevende gezondheids- en wetenschapsexperts koppen zijn aanwezig op AIDS 2018.

22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die plaatsvindt in Amsterdam, van 23 tot 27 juli 2018.


Prins Harry in Amsterdam voor internationale aidsconferentie De Engelse Prins Harry bezoekt maandag 23 en dinsdag 24 juli de internationale aidsconferentie AIDS 2018 in de Amsterdamse Rai.

De International AIDS Conference is de grootste conferentie over wereldwijde gezondheidsproblemen of ontwikkelingskwesties.
De eerste ontmoeting in het hoogtepunt van de AIDS-epidemie in 1985, bleef een uniek forum bieden voor de kruising van wetenschap, belangenbehartiging en mensenrechten.
Elke conferentie is een op feiten gebaseerde reactie op de epidemie. De volgende Internationale AIDS-conferentie, 2018 AIDS, zal van 23 tot 27 juli 2018 in Amsterdam worden gehouden.

Het plenaire programma van de internationale AIDS-conferentie is een weerspiegeling van de belangrijkste problemen waarmee zowel de hiv / aidssector als de bredere wereldwijde gezondheidsgemeenschap te maken hebben.

In Oost-Europa is dit vandaag een epidemie in de wereld. <br / <Elke zinvolle reactie die naar voren zal komen, moet wetenschappelijk onderbouwde schadebeperking en mensenrechten inhouden.

Een aantal van de plenaire sprekers van AIDS 2018 zijn de juiste experts om deze discussies vooruit te helpen.

Dinsdag 24 juli 2018
-Het doorbreken van belemmeringen van ongelijkheid in de hiv-respons De epidemiologie en kwetsbaarheid van vermiste en inheemse bevolkingsgroepen Stefan Baral, Verenigde Staten Onderzoek naar innovatie rond HIV en middelengebruik Anna Deryabina, Kazachstan Olena Stryzhak, Oekraïne Moed in leiderschap: nationaal leiderschap naar mensenrechten bij de hiv-reactie Maneesh Gobin, Mauritius

Woensdag 25 juli 2018
-Bruggen bouwen van wetenschappelijke innovatie tot implementatie De nieuwste wetenschap op zoek naar een remedie en een vaccin Brad Jones, Verenigde Staten ART 2018-Betreed het integrase-tijdperk Pedro Cahn, Argentinië Cascade werkt in kwetsbare en belangrijke populaties David Malebranche, Verenigde Staten.

Donderdag 26 juli 2018
-Barrières doorbreken en bruggen bouwen tussen onze antwoorden op universele gezondheid Inzicht in de kruisende syndromen van overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten Emily Hyle, Verenigde Staten Wereldwijde gezondheid en de HIV-respons Peter Piot, Verenigd Koninkrijk Niemand achterlaten: een oproep tot actie Yana Panfilova, Oekraïne

Vrijdag 27 juli 2018
-Bruggen bouwen voor de volgende generatie Inzicht in de neurocognitieve ontwikkeling van adolescenten in de context van HIV-behandeling, preventie en zorg Anne-Lise Goddings, Verenigd Koninkrijk Groeien in leiderschap voor een efficiënte HIV-reactie Romesa Roy William, Pakistan O'Cindy Cynthia Samuels, Guyana Gautam Yadav, India

De International AIDS Society (IAS) is opgericht in 1988, de International AIDS Society (IAS) is 's werelds grootste vereniging van HIV-professionals, met leden uit meer dan 180 landen. IAS-leden werken op de fronten van de wereldwijde reactie op aids en omvatten onder meer onderzoekers, clinici, beleids- en programma-planners en volksgezondheid en praktijkmensen uit de gemeenschap.
bron - auteur : AIDS2018
Foto: Gaybars

Bars en clubs in Amsterdam
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018

Hiv-preventiepil PrEP nu ook in Nederland vergoed PrEP, de pil die hiv voorkomt, zal vergoed worden in Nederland. Minister Bruins van Volksgezondheid heeft besloten PrEP te verstrekken binnen het kader van een onderzoek voor homomannen.