Evert Leerson is Mister Leather NL 2018Amsterdam. Evert Leerson is 1ste Mister Leather Netherlands 2018.

Evert Leerson komt uit Nederlands , woont buiten Amsterdam stad en wel iets bijdragen aan de leathergemeenschap in Nederland ,waarvoor hij ook activiteiten wil organiseren ervoor. Evert is pas terug uit Uk waar hij jaren gewerkt heeft en wil nu in Nederland iets bijdragen aan de leathergemeenschap.

Evert vind leather een onderdeel van zijn persoonlijkheid en dit sinds hij 20 jaar was.

De grote verandering deze show dit jaar is dat er momenteel wordt overgegaan van de Mister Leather Amsterdam titel verkiezingen naar de Mister Leather Netherlands titel verkiezingen omdat de leatherscene nu ook buiten Amsterdam zichtbaar is. (buiten Amsterdam).Vorige jaar was er de laatste Mister Leather Amsterdam titel.

Er waren dit jaar vijf kandidaten die elk hun presentatie maakten in de schiiterende show. De punten voor de verkiezing bestond uit een voordracht samen met de jury a,een optreden en dan de stemmen van het publiek.

De resultaten bleken zeer dicht bij elkaar te liggen en eigenlijk is iedere deelnemer een winnaar op zich. Evert kreeg de titel van de vijfkoppige jury en het publiek.

Evert gaf een een mooie show met een acrobatische onderdeel met een leather tintje dat het publiek gewoon indrukwekkend was.
Bron / auteur : Gaybars.euBars en clubs in Amsterdam
       

Roze Zaterdag Gouda 2018 Gouda is Roze Stad van Nederland op zaterdag 23 juni , met verschillende activiteiten en een zeer uitgebreid programma. Gouda werd verkozen vanwege de grote diversiteit in de stad.

Meer dan 50000 bezoekers op de Utrecht Pride 2018 Op Zaterdag 16 juni was er de tweede editie van de Canal Pride in Utrecht. De Domstad kleurde weer roze met een gezellige stoet van boten uit de Gay-gemeenschap en meer dan 50000 bezoekers.

Amsterdam Canal Parade 2018 jury en boten De jury van de beroemde Botenparade Pride Amsterdam 2018 vol prominenten:Floortje Dessing, Gerard Spong, Henny Huisman, Andrea van Pol, Cornald Maas

Ex on the Beach in Denhaag Vrijdag 25 mei zal de cast van het nieuwe seizoen van MTVís Ex on the Beach: Double Dutch aanwezig zijn tijdens het heterovriendelijke feest Popcake, in The Penthouse in Den Haag.

Alkmaar Pride weekend Vanaf woensdag 23 mei start voor de negende keer het Alkmaar Pride weekend. De start van het roze festival seizoen! Het thema van de Alkmaar Pride 2018 is Embrace.

OUTmusic Award voor Toy Het Israëlisch liedje 'TOY' gaat volgens de Europese gay-kijkers van OUTtv dit jaar het Eurovisiesongfestival winnen en verdient daarom de felbegeerde OUTmusic Award.

Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 Huwelijk 'Ja ik wil'.
Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.