Homo's aangevallen vanuit afspraak uit GrindrDordecht. In Dordecht werden verschillende homo's in de val gelokt en aangevallen na afspraakje met datingapp Grindr .

De slachtoffers hadden afspraken in afgelegen omgevingen waar ze nadien door verschillende jongens overvallen werden.

Er zijn meldingen geweest van verschillende slachtoffers in de omgeving van Dordrecht. De politie is op zoek naar de daders maar gezien de afgelegen omgeving is dit een moeilijke zaak om de daders op te sporen.

Afspraakjes met onbekenden altijd op plaatsen waar veel mensen zijn, terrasje, kroegje (gaybar) das wel het beste, of je nu gay bent of niet. Maar dat mensen in de val gelokt worden om door 16 man afgetuigd te worden is schandalig,

De Politie en het operbaar miniterie doen er alles aan om de laffe daders op te sporen en te stoppen. Wees in de tussentijd alert met daten via apps en sites!

bron - auteur : Persgr

Bars en clubs in Dordecht
       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018