Mancave party start in RotterdamRotterdam. Een nieuwe f*tishparty, Mancave is geboren en zal starten in de week van eind augustus 2017 op vrijdag 25 augustus in de unie in Rotterdam.

Live performance en eens een andere muziek sound dan dat je van veel gayfeestjes gewend bent in the basement, zorgt ervoor dat het niet gewoon maar een fetishfeestje is.

Underground muziek van dj Jason in the basement en ben je meer van de circuit muziek, dan kun je op de begane grond terecht bij dj Martin Rivera.De Unie:

De eventlocatie is Gayclub De Unie in Rotterdam op Mauritsweg 34-35. Gayclub De Unie bevindt zich in het gebouw dat met zijn 'Mondriaan'-gevel goed opvalt tussen de grotendeels vooroorlogse architectuur.

Inspiratie voor deze club is gevonden op the Abbey uit West Hollywood, die al vaker uitgeroepen werd tot beste gaybar ter wereld. De Unie brengt een wijnbar, een brasserie, partyclub, een theater GIGA feesten, theatervoorstellingen, bioscoop of andere feesten.

bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: gaybars
website link De Unie

       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018