Mancave party start in RotterdamRotterdam. Een nieuwe f*tishparty, Mancave is geboren en zal starten in de week van eind augustus 2017 op vrijdag 25 augustus in de unie in Rotterdam.

Live performance en eens een andere muziek sound dan dat je van veel gayfeestjes gewend bent in the basement, zorgt ervoor dat het niet gewoon maar een fetishfeestje is.

Underground muziek van dj Jason in the basement en ben je meer van de circuit muziek, dan kun je op de begane grond terecht bij dj Martin Rivera.De Unie:

De eventlocatie is Gayclub De Unie in Rotterdam op Mauritsweg 34-35. Gayclub De Unie bevindt zich in het gebouw dat met zijn 'Mondriaan'-gevel goed opvalt tussen de grotendeels vooroorlogse architectuur.

Inspiratie voor deze club is gevonden op the Abbey uit West Hollywood, die al vaker uitgeroepen werd tot beste gaybar ter wereld. De Unie brengt een wijnbar, een brasserie, partyclub, een theater GIGA feesten, theatervoorstellingen, bioscoop of andere feesten.

bron - auteur : Gaybars.eu

Foto's: gaybars
website link De Unie

       

Amsterdamse winkel Mister B verhuisd Op 26 augustus gaat Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september gaan de deuren open in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Melanie C treedt op tijdens Pride Amsterdam Melanie C treedt op tijdens Pride Amsterdam Tijdens het slotconcert op zondag 5 augustus 2018.

Pride Amsterdam krijgt eigen TV en Radio Boordevol programma Pride Amsterdam dit jaar nog beter te volgen, boten-overzicht online Pride Amsterdam krijgt van SALTO week lang eigen tv- en radiozender.

Duizenden bezoekers op Roze Zaterdag Gouda Meer dan 750 bezoekers waren vandaag aanwezig bij de Roze Zaterdag-geloofsviering in de Goudse Sint Janskerk en duizenden bezoekers op de festovalmarkt in Gouda voor Roze Zaterdag 2018.

Roze Zaterdag 2020 in Leeuwarden Leeuwarden organiseerd in 2020 Roze zaterdag in Nederland.De stad in Friesland zal de Roze Zaterdag organiseren.

Roze Zaterdag Gouda 2018 Gouda is Roze Stad van Nederland op zaterdag 23 juni , met verschillende activiteiten en een zeer uitgebreid programma. Gouda werd verkozen vanwege de grote diversiteit in de stad.

Meer dan 50000 bezoekers op de Utrecht Pride 2018 Op Zaterdag 16 juni was er de tweede editie van de Canal Pride in Utrecht. De Domstad kleurde weer roze met een gezellige stoet van boten uit de Gay-gemeenschap en meer dan 50000 bezoekers.