Marcel van Doorn is Mister Bear Nederland 2017Amsterdam. Marcel van Doorn is de trotse Mister Bear Nederland 2017. Hij is 44 jaar ,woon in Amsterdam en Parijs en werkt in de modewereld .

Zijn doel is goede dingen doen, lol hebben en meer lifestyle geven. Als Mr Bear gaat hij de Bear gemeenschap meer visueel maken , een visitekaartje zijn voor de scene . Ook hulp geven aan mensen om zichzelf te zijn .   U kunt hem in het wild tegenkomen in Amsterdam en daarbuiten . Als je hem ziet, zeg gewoon 'hallo!'.

Meneer Beer Nederland 2017 Verkiezing is trots gecoördineerd door Amsterdam Lowlanders en gastheer bij Eagle Bar Amsterdam.Amsterdam Bear Weekend.

Van donderdag 1 maart tot en met maandag 5 maart-het was Amsterdam Bear Weekend 2017.

Het idee: een evenement voor de gemeenschap en door de gemeenschap, van mensen die deel uitmaken van die gemeenschap. Verschillende bars, organisaties, clubs of individuen die allemaal deel uitmaken van deze gemeenschap komen samen om bij te dragen aan het evenement, of het nu klein of groot is!
bron - auteur : markverb
Foto: Jason


Bars en clubs in Amsterdam
       

Amsterdamse winkel Mister B verhuisd Op 26 augustus gaat Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september gaan de deuren open in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Melanie C treedt op tijdens Pride Amsterdam Melanie C treedt op tijdens Pride Amsterdam Tijdens het slotconcert op zondag 5 augustus 2018.

Pride Amsterdam krijgt eigen TV en Radio Boordevol programma Pride Amsterdam dit jaar nog beter te volgen, boten-overzicht online Pride Amsterdam krijgt van SALTO week lang eigen tv- en radiozender.

Duizenden bezoekers op Roze Zaterdag Gouda Meer dan 750 bezoekers waren vandaag aanwezig bij de Roze Zaterdag-geloofsviering in de Goudse Sint Janskerk en duizenden bezoekers op de festovalmarkt in Gouda voor Roze Zaterdag 2018.

Roze Zaterdag 2020 in Leeuwarden Leeuwarden organiseerd in 2020 Roze zaterdag in Nederland.De stad in Friesland zal de Roze Zaterdag organiseren.

Roze Zaterdag Gouda 2018 Gouda is Roze Stad van Nederland op zaterdag 23 juni , met verschillende activiteiten en een zeer uitgebreid programma. Gouda werd verkozen vanwege de grote diversiteit in de stad.

Meer dan 50000 bezoekers op de Utrecht Pride 2018 Op Zaterdag 16 juni was er de tweede editie van de Canal Pride in Utrecht. De Domstad kleurde weer roze met een gezellige stoet van boten uit de Gay-gemeenschap en meer dan 50000 bezoekers.