Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 HuwelijkVenlo. Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019, Stereo Sunday en VenloPartners zoeken bijzonder stel voor huwelijk in roze opblaaskerk.

De organisatie van Roze Zaterdag Venlo-Krefeld 2019 (RZ19), Stereo Sunday en VenloPartners is vanaf 1 mei op zoek naar hét bijzondere stel dat op zaterdag 7 juli wil trouwen in een roze opblaaskerk op dancefestival Stereo Sunday in Venlo. Het trouwfeest wordt cadeau gegeven aan de geliefden met het mooiste verhaal. Naast de ceremonie en het feest op Stereo Sunday krijgen de winnaars onder meer gratis bruidskleding, ringen, een professionele fotoshoot en een honeymoon. Aanmelden om kans te maken op dit droomhuwelijk kan tot 15 mei via www.rozezaterdag2019.eu/droomhuwelijk .

Geen hokjes

Het maakt niet uit welke seksuele voorkeur de deelnemers hebben of hoe ze zichzelf identificeren; iedereen mag meedoen. Hetero, homo, bi, transgender: allemaal niet belangrijk, het gaat om het meest bijzondere verhaal. Bijvoorbeeld over hoe de verloofden elkaar hebben leren kennen of wat ze gedurende hun relatie allemaal meegemaakt hebben.

‘Ja ik wil’ wordt op 7 juli om 14.00 uur uitgesproken in de roze opblaaskerk die zal staan op het Stereo Sunday-festivalterrein in het Julianapark. Trouwambtenaar Vera Tax verbindt die zaterdagmiddag het winnende koppel in de echt. De winnaars krijgen bruidskleding en styling en worden in een trouwauto naar de locatie gebracht. Er is muziek en een fotograaf die alles vastlegt. Vanzelfsprekend ontbreken bruidstaart en cadeaus niet. Als klap op de vuurpijl mogen de gehuwden overnachten in een luxe bruidssuite en gaan ze op honeymoon naar een geheime bestemming!

Filmpje uploaden
Stellen die voor dit droomhuwelijk in aanmerking willen komen, kunnen zich vanaf 1 mei 12.00 uur tot 15 mei aanmelden via www.rozezaterdag2019.eu/droomhuwelijk . Daar kunnen de geliefden een kort filmpje uploaden waarin ze vertellen waarom zij hét stel zijn dat die zaterdagmiddag voor het altaar moet staan. Uiteindelijk bepaalt een jury welk koppel hét meest bijzondere verhaal heeft. Op 17 mei wordt bekend gemaakt welk bijzonder paar het droomhuwelijk van 2018 gaat beleven!

bron - auteur : Roze Zaterdag
Foto: Roze Zaterdag       

Rotterdam Pride en de Cocktail Awards Lancering speciale LHBTI-Awards tijdens Rotterdam Pride Inspirerende rolmodellen worden geëerd met eerste Cocktail Awards .

Amsterdamse winkel Mister B is verhuisd Op 26 augustus ging Mister B winkel in de Warmoesstraat sluiten en 1 september is de deuren open gegaan in de Prinsengracht 192 . Reden van sluiting : de massatoeristen in de Warmoesstraat.

Crash Amsterdam event op Amsterdam Pride Op 3 en 4 augustus zal tijdens Pride Amsterdam 2018, de ledergemeenschap samen met de andere Partners Crash Amsterdam organiseren op het Beursplein .

Pride Amsterdam 2018 Heroes editie De botenparade van 80 boten is wel het bekendste evenement van de Amsterdam Pride . Maar is deze niet te veel commercieëel gemaakt . De tijden van strak geklede heren op de bloemen parade van bootjes is blijkbaar voorbij.

Pride at the Beach opnieuw in Zandvoort Pride at the Beach. In Zandvoort hebben ze écht zin in dat festival. Van maandag 30 juli tot en met woensdag 1 augustus.

22st International AIDS Conferentie in Amsterdam 22e Internationale AIDS-conferentie (AIDS 2018), die zal plaatsvinden in Amsterdam, Nederland, van 23 tot 27 juli 2018. De Engelse Prins Harry bezoekt ook de internationale conferentie AIDS 2018 .

10 jaar Club ChUrch Exhibition 10 jaar Club Church tentoonstelling over de club en al zijn aspecten . Foto's van fotograaf Remon van den Kommer in Nieuwezijds Armsteeg 95 Amsterdam. 28 juli - 05 augustus 2018